Όροι Χρήσης Κάρτας

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις. Με την έγκριση κι τη χρήση του προ γράμματος, συμφωνείτε να δεσμεύεστε στους παρακάτω όρους, όπως περιγράφονται.

1. Η κάρτα αποτελεί προσωπική προπληρωμένη, προνομιακή και επαναφορτιζόμενη κάρτα που εκδίδεται από την εταιρεία «Δωδεκανησική Εταιρεία Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

2. Η κάρτα εκδίδεται στο όνομα του κατόχου και αποκλειστικά για προσωπική του χρήση, ωστόσο η κυριότητα ανήκει στην «Δωδεκανησιακή Εταιρεία Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.»

3. Η κάρτα χορηγείται και παραλαμβάνεται από τον κάτοχο.

4. Η κάρτα χρησιμοποιείται με ποσό που επιλέγει ο κάτοχος προκειμένου να διενεργούνται αγορές από τα καταστήματα “perg-OLA” και “Rest Point”.

5. Η κάρτα τροφοδοτείται με ποσό που επιλέγει ο κάτοχος προκειμένου να διενεργούνται αγορές από τα καταστήματα “perg-OLA” και “Rest Point”.

6.  Το ποσό προαγοράς δεν επιστρέφεται και δεν συμψηφίζεται.

7. Το πρόγραμμα επιβράβευσης (εκπτώσεις, κληρώσεις κ.λπ.) διαμορφώνεται από την εταιρεία, η οποία ενημερώνει τους κατόχους των καρτών μέσω της ιστοσελίδας της για τις προσφορές της αντίστοιχης περιόδου.

8. Σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής ή κλοπής ο κάτοχος θα πρέπει να ειδοποιήσει αμέσως την εταιρεία για την απενεργοποίησή της. Το υπόλοιπο της κάρτας μεταφέρεται σε νέα κάρτα. Κόστος επανέκδοσης νέας κάρτας 1€.

9. Οι όροι και προϋποθέσεις της κάρτας είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.pergola.rpschool.gr στην ενότητα «Όροι Χρήσης Κάρτας» και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.